Kotlety z fasoli - składniki:
puszka czerwonej fasoli konserwowej
garść słonecznika
ząbek czosnku
przyprawy: sól, pieprz, kolendra
Fasolę zgniatamy, dodajemy słonecznik, czosnek, przyprawy. Ja trochę obtoczyłam mąką. Smażymy na oleju.
A teraz z trochę innej beczki :) Dzisiaj wyszedł nowy numer miesięcznika "Bluszcz". A w nim... moja ilustracja !
Gratulacje, jesteś sławna! :D
OdpowiedzUsuńDziwna rzecz się dzieje, ja nigdy nie przepadałam za fasolami a od kiedy przeszłam na weganizm jem je stosunkowo często! O_o Tak więc pewnie niedługo wypróbuję Twoje specyjały :D
Pozdrawiam kolorowo i wiosennie, Cottie ;)
Gratuluje, kotletow i ilustracji:)
OdpowiedzUsuńTo jest niesamowite, bo przeglądając Bluszcz zobaczyłam tę ilustrację i od razu pomyślałam o Tobie :-) Woow, zgadłam :) Gratulacje!
OdpowiedzUsuń